Piperul verde boabe este piperul in starea cea mai pura, uscate astfel încât să-şi menţină culoarea verde. Este renumit pentru aroma sa deosebit de proaspătă și ușor fructată, însă mai puțin intensa decât a celorlalte.
Boabele de piper verde proaspăt își fac loc în sosuri delicate care sunt adesea servite deasupra fructelor de mare tropicale. Aici, în Statele Unite, este cel mai probabil să le întâlniți împreună cu somon sau carne de pasare. Ofera o aroma patrunzatoare si este ideal in combinatie cu coriandru, chimen, ardei iute, curcuma, mustar, , cardamon, nucsoara, frunze de dafin sau cuisoare.
Piperul ajută la prevenirea formării de gaze intestinale, cauza fiind creşterea producţiei de acid clorhidric din stomac. El este apreciat, de asemenea, pentru efectele antioxidante, antiinflamatorii şi antibacteriene. Prin efectul de descompunere a celulelor de grasime piperul ajută la menţinerea siluetei oferind, în acelaşi timp, energie., datorita continutului de vitamina C, fier, potasiu, mangan si antioxidanti.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.